2GROOVE (DANMARK/VIETNAM)

2GROOVE (DANMARK/VIETNAM)

For danske Anna Eileen Jeppesen og vietnamesiske Dung Chinh Nguyen aka. Groovy og Slowz er dans ikke blot deres passion eller levevej, men også det, der bragte dem sammen. Med en fælles forståelse og forkærlighed for hiphopkulturen og dens egenskab til at bringe folk sammen på tværs af køn, alder og landegrænser.

Slowz har optrådt i Danmark ved flere lejligheder sammen med Uppercut Danseteater som del af det vietnamesiske S.I.N.E. Crew. Anna Eileen Jeppesen blev i 2014 en af to udvalgte dansere til at indgå i Mourad Merzoukis produktion 7Steps. Franske Mourad Merzouki besøger også dette års subURBAN DANCE FESTIVAL med Compagnie Käfig og forestillingen CARTES BLANCHES. Til subURBAN DANCE FESTIVAL kan Slowz også opleves i Stephanie Thomasens anmelderroste værk DIFFERENCES, i denne særlig opsætning har medvirkende fra Danmark, Vietnam og Brasilien under subURBAN STORIES.

Sammen viser Anna Eileen Jeppesen og Dung Chinh Nguyen aka. Groovy og Slowz deres første duet FEVER som en del af DANCE UNDER THE DOME i Dansekapellet.