16. maj 17. maj
Kl. 18:00
40 / 80 kr.
Bispebjerg Torv 1 2400 København NV
DANCE UNDER THE DOME

TRE UNIKKE VÆRKER SKABT TIL DANSEKAPELLETS KUPPELSAL
– to koreografier og en improvisation i mødet med den smukke arkitektur

LET’S GO NOWHERE AF STEPHANIE THOMASEN (DANMARK) OG VITOR HAMAMOTO (BRASILIEN)
I stykket LETS’ GO NOWHERE møder vi to mennesker, der er fanget i en uløselig situation: De kan ikke blive sammen, men når de forsøger at gå, er der noget, der holder dem tilbage. Intet lykkes som det skal i denne bittersøde duet af danske Stephanie Thomasen og brasilianske Vitor Hamamoto.

FEVER AF 2GROOVE (DANMARK/VIETNAM)
Danserne Groovy og Slowz udfordrer grænsen mellem fiktion og virkelighed i deres allerførste duet. FEVER skildrer mødet mellem to mennesker, der trods forskellighed er forbundet af dansen; forbundet af kærlighed til hip hop kulturen og ikke mindst hinanden. Værket er skabt af den dansk/vietnamesiske duo 2Groove, der består af ægteparret Groovy og Slowz.

IMPROVISATION FOR BMX OG CELLO AF VINCENT WARIN OG WILLIAM SCHOTTE, COMPAGNIE 3.6/3.4 (FRANKRIG)
En dans med cyklen uanset rum, sammenhæng og øjeblik. Det mekaniske bliver organisk. Improvisation på dæk, fødder, fingerspidser og cello. En optræden med nerve skabt i øjeblikket af kunstnerne bag forestillingen L’HOMME V, som spiller fredag og lørdag i Tingbjerg og Brønshøj.

STED Dansekapellet, Kuppelsalen
DATO & TID Onsdag 16. maj (UDSOLGT) og torsdag 17. maj kl. 18
VARIGHED 30 minutter
BILLET Fra kr 40 / kr. 80
ALDER Fra 9 år og op

KØB BILLET

Three unique performances in Dansekapellet’s beautiful cupola. Two choreographies and an improvisation in the meeting with the beautiful architecture

Information

Dato:

16. maj 17. maj

Tid:

Kl. 18:00

Pris:

40 / 80 kr.