17. maj 18. maj
Kl. 10 13
Lukket skoleforestilling kr.
Rentemestervej 76 2400 København NV Tingbjerg Skole Skolesiden 2 2700 Brønshøj Danmark
DIFFERENCES (lukket skoleforestilling)

UPPERCUT DANSETEATER (DANMARK), S.I.N.E. CREW (VIETNAM) OG DF ZULU BREAKERS (BRASILIEN)

Kigger man fra stjernerne mod jorden, vil man blive slået af den mangfoldighed af mennesker, etniciteter og kulturer, der findes.

Nogle lever i overflod, mens andre kæmper med fattigdom. Lykke og elendighed, kærlighed og sammenstød finder sted, lige meget hvor grænserne trækkes og hvilket sprog der tales. Utryghed jager folk på flugt og sætter menneske op mod menneske. Med så store forskelle er det svært at tro, at vi kan se forbi forskellighederne og nå hinanden i et fælles sprog.

Koreograf Stephanie Thomasen lader i DIFFERENCES diversiteten få frit spil.

I forestillingen møder vi otte mandlige dansere fra tre forskellige kontinenter, der taler syv vidt forskellige sprog. Danserne har med rødder i det urbane univers og contemporary dance hver deres stil med masser af overskud – så ens og dog så forskellige.
Danske Uppercut Danseteater er gået sammen med vietnamesiske S.I.N.E. Crew og brasilianske DF Zulu Breakers i en stærk og rørende forestilling om territorialitet, etnicitet og sammenhold.

DIFFERENCES spiller som skoleforestillinger på BIBLIOTEKET og Tingbjergskole. Derudover er forestillingen en del af subURBAN STORIES i Dansekapellet.

STED BIBLIOTEKET på Rentemestervej
DATO & TID Torsdag 17. maj kl. 10
BILLET Lukket skoleforestilling
VARIGHED ca. 30 min.

STED Tingbjerg Skole (BEMÆRK spiller på Brønshøj Skole i stedet)
DATO & TID Fredag 18. maj kl. 13
BILLET Lukket skoleforestilling
VARIGHED ca. 30 min.

 

 Eight male dancers from three different continents, who speak seven different language. Stephanie Thomasen’s DIFFENCES is a story of territoriality, ethnicity and unity.

Information

Dato:

17. maj 18. maj

Tid:

Kl. 10 13

Pris:

Lukket skoleforestilling kr.