HIP HOP GAMES CONCEPT DOMMERE

HIP HOP GAMES CONCEPT DOMMERE

Ingen battle uden et dommerpanel, og til HIP HOP GAMES CONCEPT vil dommerne være:

STEPHANIE NGUYEN (DANMARK) Stephanie ’Lil Steph’ Nguyen har danset siden hun var fire år, og mestrer utallige stilarter – om det er hiphop, house, eksperimenterende floorwork, eller sågar jazz-cabaret. Hun har turneret verden rundt som danser for Madonna og gæstet store scener i ind- og udland, bl.a. som vinder af Juste Debout.

STEEN KOERNER (DENMARK) Steen Koerner er en pioner inden for urban dance i Danmark. Han startede som electric boogie-danser og har turneret i flere lande med forestillinger og i konkurrencer. Som koreograf er Steen Koerner prisbelønnet og har bl.a. skabt NØDDEKNÆKKEREN i hip hop version, der er optaget i den danske Kulturkanon. Senest har Steen Koerner koreograferet GADENS HÅRDESTE HÆVN.

MARION MOTIN (FRANKRIG) Marion Motin er danser og koreograf og grundlægger af Compagnie Swaggers, der kan opleves som en del af subURBAN DANCE FESTIVAL.

Judging the Danish HIP HOP GAMES CONCEPT are dancer Stephanie Nguyen (Denmark), choreographer Steen Koerner (Denmark) and dancer and choreographer Marion Motin (France).   

 

HIP HOP GAMES CONCEPT præsenteres i samarbejde med Art-Track