22. april
Kl. 16
kr.
Bispebjerg Torv 1 2400 København NV
SEMINAR: FORRETNING BAG TALENTET

Eftermiddagsseminar for professionelle dansere og koreografer på vej op. Vi har samlet en række inspirerende foredragsholdere, der kan hjælpe dig med at sætte raketfart på din karriere. Kom og hør om:

 

DEN PROFESSIONELLE FREELANCER
V. Pernille Skov, leder af CAKI – Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation

Hvordan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv som selvstændig eller freelancer.

Få en kort gennemgang af centrale temaer indenfor opstarten og driften af den personligt ejede kunstneriske virksomhed. Med afsæt i dig, dine ydelser og dine kunder, præsenteres emnerne organisering, selvledelse, synlighed og partnerskaber, økonomi samt forretningsudvikling.

 

SÅDAN NÅR DU UD TIL FOLK MED DIN KUNST
V. Karen Toftegaard, kommunikationsrådgiver for kreative personligheder og organisationer

PR bliver ofte set som noget, der bliver føjet til i sidste øjeblik, inden et projekt bliver præsenteret for publikum. Men ved at inddrage tanker om og strategier for hvordan vi når publikum allerede i konceptudviklingen, har du mulighed for at nå helt nye målgrupper alene ved at gøre dit arbejde.

Om strategier for storydoing, interaktion, publikumsudvikling og inspiration til et mindset, hvor PR er samskabende med den kunstneriske proces og produktion.

 

ROUND TABLE DISCUSSION
Skab dine egne muligheder som kunstner og kreativ. Om værdien af at skabe partnerskaber og samarbejder, samt råd om at udvikle andre kompetencer i dit professionelle virke. Paneldebat og ’drops of wisdom’ fra tre dansere og koreografer.

Paneldeltagere: Stephanie Thomasen (Uppercut Danseteater), Kloe Dean (Myself UK Dance Company) & Emanuel Rodrigues (DF Zulu Breakers)
Moderator: Mark Henriksen, Nordic Unity

 

Seminar aimed at professional dancers and upcoming choreografers. Part of the seminar will be in english. Free admittance – sign up: email CR9C@KFF.KK.DK

STED Dansekapellet
DATO Lørdag 22. april kl. 16
VARIGHED Ca. 2 timer
ENTRÉ Gratis adgang – tilmelding via mail til CR9C@KFF.KK.DK
BEMÆRK Dele af arrangementet foregår på engelsk

 

Information

Dato:

22. april

Tid:

Kl. 16

Pris:

kr.