15. maj
Kl. 19.30
40 / 165 kr.
Bispebjerg Torv 1 2400 København NV
subURBAN STORIES

Buddhistisk break dance, kvindelig power hip hop og en fortælling om forskellighed. subURBAN STORIES viser tre værker af en række internationalt anerkendte kompagnier:

THE 7 HUMAN EMOTIONS af JUSTDANCE v. Ducky Kim (Sydkorea)
Traditionel buddhistisk filosofi møderstorbyens break dance, når sydkoreanske JUSTDANCE, grundlagt af Ducky Kim, portrætterer de syv følelser fra den buddhistiske lære: glæde, sorg, begejstring, vrede, kærlighed, had og begær. Forestillingen opføres til live musik på traditionelle koreanske instrumenter.

RED af MYSELF UK Dance Company (England)
Red er fortællingen om kvinden – danseren – som det stærke individ, men også fortællingen om at støtte hinanden. Om hvor magtfulde kvinder er, når de arbejder sammen. Hip hop, popping og locking af engelske power kvinder.

Koreograf og kunstnerisk leder af MYSELF UK Dance Company, Kloe Dean, har besøgt Danmark ved flere lejligheder, senest subURBAN DANCE FESTIVAL i 2017. Nu er hun tilbage med et nyt værk, der havde premiere på festivalen BREAKIN’ CONVENTION i London.

DIFFERENCES af Uppercut Danseteater, S.I.N.E. Crew og DF Zulu Breakers (Danmark/Vietnam/Brasilien)
Koreograf Stephanie Thomasen lader diversiteten få frit spil og har samlet otte mandlige dansere fra tre forskellige kontinenter. En stærk og rørende forestilling om territorialitet, etnicitet og sammenhold med afsæt i det urbane univers og contemporary dance.

STED Dansekapellet
DATO & TID Tirsdag 15. maj og onsdag 16. maj kl. 19.30
VARIGHED Ca. 2 timer inkl. pause
BILLET Fra kr. 165/kr. 40 kan købes her
ALDER Fra 9 år og op

Information

Dato:

15. maj

Tid:

Kl. 19.30

Pris:

40 / 165 kr.